Expresverzending Wacht minder, speel meer

FORB F-5 Golfballen - Tour Kwaliteit Golfballen

(1)
Kwaliteit tour golfballen voor maximum drive afstand & controle. Ontworpen voor golfers die optimale kwaliteit verlangen. Beschikbaar in verpakkingen van 3 of 12.
 

Vaak samen gekocht

Premium FORB F-5 Golfballen - Speel Zoals De Besten Doen!

 • PGA & European Tour Kwaliteit Golfballen | FORB Golf

  Tour Kwaliteit Golfbal

  Deze premium kwaliteit golfballe garanderen sublieme controle, afstand, balcontrole vanaf de tee en op de fairway. Dit is de perfecte bal voor elke gemotiveerde speler.

 • FORB F-5 Tour Kwaliteit Golfballen | Pack Of 3 Or 12

  Verschillende Pakketten Beschikbaar

  Onze premium kwaliteit golfballen zijn verkrijgbaar in een 3 ballen golfhoes of een jumbo pakket van 12 golfballen zodat je altijd een pakket kan kiezen dat het best bij jou past.

 • Top Prestatie Golfballen Met SCU Technologie

  Bijzondere Prestaties

  Deze vierdelige urethaan golfbal is in staat dezelfde vlucht afstand af te leggen als de Titleist ProV1, de meest populaire golfbal ter wereld.

Materialen:

 • Behuizing: Urethaan Hoes - SCU-Technologie biedt ultieme balcontrole
 • Buitenmantel: MOI verstevigde laag optimaliseert de rol en het putten
 • Binnenmantel: Zachte binnenmantel optimalisteert balcontrole en vlucht
 • Binnenste Kern: Explosieve PHSC-technologie voor ongeloofelijke afstand

Beschikbare Pakketten:

 • Pakket van 3 golfballen
 • Pakket van 12 golfballen

Diversen:

 • 4-gelaagd ontwerp voor optimale prestaties
 • Tour kwaliteit FORBPro© voor optimaal balgevoel
 • 338 dimples voor ongelooflijke afstand
 • 90 compressie voor ultieme controle
 • Identieke balervaring als met de Titleist Pro V1 Ballen
De FORB F-5 Tour Kwaliteit Golfbal Voor Ongeëvenaarde Concurrentie

Onze FORB F-5 is de winnende keuze voor golfers die optimale kwaliteit van hun golfballen verlangen. Deze golfbal is ontworpen met een innovatief 4-delig ontwerp en heeft een ultrazachte urethaan hoes, een MOI versterkende buitenmantellaag, een zachte binnenmantel en een binnenkern met PHSC-technologie. De combinatie van deze lagen levert een elite golfbal op om je prestaties op de baan te maximaliseren.

 • Tour kwaliteit FORB F-5 golfballen voor golfers die willen doorstoten naar de top
 • Ultra lichte urethaanbehuizing met SCU-technologie voor een precies balcontact.
 • Heeft zowel een buitenmantel als een binnenmantel voor maximale prestaties bij het putten en lange afstanden.
 • De kern beschikt over een explosieve PHSC-technologie voor een ongelooflijke afstand.
 • Onze top kwaliteit F-5 golfballen zijn beschikbaar in een pakket van 3 of 12.

Onze eersteklas FORB F-5 golfbal is gemaakt met een zachte urethaan behuizing voor ultieme precisie zowel voor een slag vanaf de tee als voor een cruciale putt of een delicaat chip shot. De behuizing bevat de SCU-technologie om je optimale controle over de bal te geven.

Elke F-5 golfbal heeft 338 deukjes om een maximale aerodynamische vlucht te garandereren en ervoor te zorgen dat de bal tevens zijn maximale snelheid behoudt. De 90 compressie zorgt ervoor dat je altijd de best mogelijke controle over de golfbal kan behouden..

De buitenste mantel van deze golfbal heeft een MOI-versterkende laag die je een soepele balrol biedt terwijl de binnenmantel een zachte laag is om een goede balcontrole te behouden.

Tenslotte is er ook de explosieve kern. De elasticiteit van de PHSC-kerntechnologie zorgt voor een fantastische driving en lange vlucht ervaring en een unieke respons op jouw swing. Dit resulteert in de ultieme golfbal op vlak van gevoel, controle, afstand en comfort & dit is ongetwijfeld een winnende combinatie voor elke ambitieuze golfspeler!

We streven ernaar om elke golfspeler van dienst te kunnen zijn en daarom zijn deze golfballen zowel beschikbaar in een pakket van 3 ballen als een jumbo pakket van 12 golfballen.

Deze vierdelige urethane golfbal van FORBS kan zonder problemen concurreren met de Titleist ProV1, Callaway Chrome Soft and Bridgestone's Tour B330 en zal je bijstaan om jouw maximaal potentieel te bereiken. Tijdens de testfase slaagde de FORB F-5 golfbal erin bijna identiek dezelfde vlucht afstand te bereiken als de meest populaire bal ter wereld de Titleist ProV1, en dat tegen een fractie van diens prijs!

Golfbal Bal Snelheid Spin Snelheid Hoogte Afstand Vlucht Totale Afstand Bridgestone Tour B330 138.2 mph 2936.9 rpm 29.4 yd 208.4 yd 6.4s 219.3 yd Callaway Chrome Soft 137.9 mph 2726.3 rpm 27.8 yd 205.8 yd 6.3s 224.2 yd Nike RZN Zwart 139.4 mph 2883.9 rpm 30.9 yd 205.8 yd 6.3s 218.7 yd Titleist ProV1X 139 mph 2924.4 rpm 30.3 yd 207.1 yd 6.4s 220.3 yd Titleist ProV1 138.2 mph 2794.5 rpm 27.9 yd 206.8 yd 6.2s 222 yd FORB F-5 139.6 mph 3015.2 rpm 30 yd 208.3 yd 6.5s 221.2 yd

(Getest in vergelijking met Bridgestone Tour B330, Callaway Chrome Soft, Nike RZN Black, Titleist ProV1 en Titleist ProV1X gebruik makend van de Golf Laboratories Inc. robot)

De Top 100 PGA golf coaching professional Jason Davies verklaarde: “De FORB F-5 is een bijzonder responsieve bal op de green met een comfortabele controle over de spin maar is ook in staat in de vlucht een maximale afstand te garanderen zodat hierop niet moet ingeleverd worden. Dit is zeker en vast een uniek bal die kan concureren met de top ballen die op de markt beschikbaar zijn.”

Bekijk het snel uitbreidende FORB assortiment van Net World Sports voor een verscheidenheid aan populaire golfuitrusting van hoge kwaliteit zodat je vol vertrouwen kan spelen van tee tot green.  

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven