Expresverzending Wacht minder, speel meer

65cm Yogabal met Pomp

(1)
Grijze yogabal gemaakt uit stevig anti-barst-PVC met anti-barst-technologie en voetpomp inbegrepen. Oefening en gymnastiekbal met een diameter van 65 cm kunnen worden gebruikt voor yoga, coretrainingen en herstelsessies.
 

Vaak samen gekocht

65cm Anti-Barst PVC Fitnessballen & Voetpomp Voor Core Training

 • Anti-Burst Exercise Ball With Included Foot Pump

  Voetpomp Inbegrepen

  Deze PVC-yogabal bevat een draagbare voetpomp, waarmee je de bal kunt opblazen zodra je hem ontvangt, waardoor je tijd hebt om je te concentreren op je trainingen. 

 • 65cm Yoga Ball For Pilates

  Anti-barst PVC-Oefenbal

  Vervaardigd uit PVC met anti-barsttechnologie, zal deze duurzame yogabal langzaam leeglopen als deze lek raakt om je veiligheid te garanderen.

 • Swiss Ball For Core Strengthening | Yoga Ball

  ONTDEK HET METIS ASSORTIMENT

  Stel uw doelen en bereik ze met het dynamische METIS fitnessassortiment. Een assortiment dat alle soorten fitness en beweging verhandelt, METIS is een merk dat professionele kwaliteit levert voor iedereen.

Afmetingen:

 • Oefenbal is 65cm (25½ inches) in diameter

Materiaal:

 • Kleur: Grijs
 • Gemaakt uit hoogwaardig anti-barst PVC-plastic

Diversen:

 • Gebruik de meegeleverde voetpomp voor snelle zelfinflatie
 • Ideaal voor een verscheidenheid aan fitnessoefeningen, waaronder yoga, pilates en kerntrainingen
 • Kenmerken Net World Sports-logo
65cm Yogabal En Voetpomp Gemaakt Van Anti-Barst PVC

Yogaballen zijn een essentieel onderdeel van fitnessapparatuur die kan worden gebruikt voor vele yoga-oefeningen, coretrainingen en Pilates. Deze oefenbal is gemaakt van anti-barst-PVC en wordt geleverd met een draagbare voetpomp om hem snel op te blazen vóór lessen en trainingen.

 • Vervaardigd van grijs anti-burst PVC-plastic.
 • Yogabal heeft een diameter van 65 cm wanneer deze volledig is opgeblazen.
 • Geleverd met een draagbare voetpomp voor zelfinflatie.
 • Gebruik deze oefenbal voor verschillende lichaamstrainingen en rekoefeningen, waaronder Pilates yoga en kerntraining.
 • Als de Zwitserse bal lek raakt, komt er langzaam lucht uit de bal om letsel te voorkomen.

Deze slijtvaste fitnessbal is gemaakt van sterk anti-burst PVC-plastic en is ontworpen om u een veelzijdige aanvulling op uw trainingen te bieden. De PVC Zwitserse bal is uiterst comfortabel en eenmaal opgeblazen heeft onze yogabal een diameter van 65 cm, de perfecte maat voor thuis- en sportschooltrainingen. De grote anti-burst gymbal kan worden gebruikt voor een breed scala aan oefeningen, waaronder yoga, kernversterking en zelfs als vervanging voor uw traditionele bureaustoel!

In het geval dat uw dikke anti-burst kernstabiliteitsbal wordt doorboord, zal lucht langzaam en veilig ontsnappen in plaats van barsten, waardoor u tijdens het trainen gewond raakt. Onze stoere oefenbal kan ook door fysiotherapeuten worden gebruikt om pijn in de onderrug te verlichten, de flexibiliteit van de cliënt te vergroten en hun evenwicht te verbeteren.

Met de meegeleverde voetpomp kun je je yogabal aan het rollen krijgen zodra deze aankomt. Met de draagbare pomp kun je te allen tijde de hoeveelheid druk in je fit-bal aanpassen. Hoe hoger het drukniveau in de Zwitserse bal, hoe intenser uw trainingen worden.

Bij Net World Sports bieden we een reeks fitnessapparatuur van hoge kwaliteit die thuis of in de sportschool kan worden gebruikt om de effectiviteit van uw training te vergroten, waaronder verstelbare springtouwen, strijdtouwen en dubbelzijdige fitness schijven. 

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven