Expresverzending Wacht minder, speel meer

2,4m x 1,2m FORZA MATCH VOETBAL DOELPALEN

(3)
2,4m x 1,2m FORZA Match Voetbal Doelpalen van weerbestendig uPVC met solide verankeringssysteem. Eenvoudig te monteren tuindoel met een 2 mm UV-gestabiliseerd HDPE-net en top runback constructie. Voeg een Match Voetbal, 2,4m x 1,2m Doelwitwand en / of Goal Draagtas toe uit de Essentials hieronder.
 

Vaak samen gekocht

2,4m x 1,2m FORZA Match Voetbal Goal - PVC Voetbalgoal Voor Kinderen

Afmetingen:

8ft x 4ft (2.44m x 1.22m)

Diepte - 4ft (1.22m)

Materiaal:

Gemaakt uit uPVC met verstevigd rugprofiel

2mm UV-gestabiliseerd HDPE-net wordt geleverd bij elke goal

Het net heeft versterkte boorden

Diversen:

Het doel kan het ganse jaar door buiten staan zonder gevaar voor corrosie en roest

Kan gemakkelijk gedemonteerd worden om vlot te vervoeren

Wordt geleverd met 1 jaar garantie

2,4m x 1,2m FORZA Match Football Goal. Top Kwaliteit PVC Match Goal Geschikt Voor Gebruik In De Tuin

Ontworpen voor gebruik tijdens wedstrijdjes, toernooien en tuingames geeft dit 2,4m x 1,2m wedstrijdvoetbaldoel voor kinderen een hoogwaardig tintje aan het junioren voetbal. De PVC-doelpalen belichamen een baanbrekende hattrick van weerbestendigheid, draagbaarheid en stabiliteit, zijn ongelooflijk betrouwbaar en gebouwd om lang mee te gaan. Het beste voetbaldoel voor kinderen. Het vrijstaande doel van FORZA Match is ongelofelijk veelzijdig en licht genoeg om met gemak te verplaatsen.

  • 2,4m x 1,2m FORZA Match Voetbalgoal geschikt voor kinderwedstrijden, toernooien en een balletje trappen in de tuin
  • Makkelijk en snel monteren in enkele minuten, veilig opstellen met het grootste gemak
  • Het solide verankeringssysteem verbindt het frame en biedt uitsterste stabiliteit en veiligheid
  • Weerbestendig PVC-frame met een topdiepte voor verhoogde stabiliteit
  • Wordt geleverd met een 2mm HDPE UV-behandeld doelnet, sterke clips voor het net en u-vormige haringen

In overeenstemming met de FA-Wedstrijdreglementen en conform BSE-Veiligheidsnormen kan het 2,4m x 1,2m voetbaldoel voor kinderen worden gebruikt als een officieel doel tijdens wedstrijden en toernooien voor -10 jarigen. Ontworpen met veelzijdigheid in het achterhoofd maakt de stevige PVC-structuur de goal ook perfect als een kwalitatief tuindoel dankzij het weerbestendige ontwerp en de hoge duurzaamheid. Is ook geschikt voor talloze trainingsdoeleinden, bijvoorbeeld als een klein targetdoel tijdens senioren voor het passeren op korte afstanden.

Deze 2,4m x 1,2m goal voor kinderen bevat eveneens het innovatieve, solide verankeringssysteem dat ultieme stabiliteit en veiligheid biedt. Dit systeem verankert de PVC-palen aan elkaar en beschermt ze tegen de impact van harde ballen en botsingen. De topdiepte van deze goal biedt eveneens stabiliteit van het hoogste niveau en zorgt ervoor dat het robuuste frame van deze vrijstaande goal in positie blijft, wat er ook gebeurt. Sterk en stabiel ontworpen zal deze PVC tuingoal ongetwijfeld een lange tijd kunnen meegaan.

Het lichtgewicht, draagbare wedstrijddoel kan makkelijk verplaatst worden door slechts één persoon en is ongelooflijk snel en eenvoudig te monteren. De stevige weerbestendige PVC-palen kunnen het ganse seizoen buiten worden opgesteld zonder aangetast te worden. Het doel houdt een 2 mm HDPE OD-gedraaid, UV-behandeld doelnet op dat hoogwaardige prestatie garandeert. Het bevestigen van het net is gemakkelijk dankzij de stevige netclips en u-vormige haringen voor veilige bevestiging in de ondergrond.

OPGELET - De 2,4m x 1,2m FORZA Match Voetbal Goal maakt deel uit van een groot assortiment met verschillende afmetingen. Andere PVC-goals kan u vinden hier.

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven