Expresverzending Wacht minder, speel meer

VIDEO

Kom alles over ons te weten

Bij Net World Sports draait alles heen om onze klanten het allerbeste te bieden. Wij zijn de kampioenen in het ontwerpen, produceren en leveren van de beste kwaliteit sport, fitness, vrije tijd en thuis & tuin producten. Met meer dan 10.000 producten, waarvan 95% eigen merk, in ons nieuwe magazijn van 35.000 vierkante meter, streven we ernaar om uw bestellingen zo snel mogelijk te leveren.

Onze producten zijn te vinden in huizen, scholen, universiteiten, clubs en stadions over de hele wereld. Onze klanten kiezen voor ons omdat de kwaliteit en waarde van onze producten ongeëvenaard is.

Hoe het begon

Ons bescheiden begin startte op geen enkele andere plek dan de schoolspeelplaats van Alex, onze CEO. Hij had online een cricketbat gekocht voor £ 60 maar mailde de fabrikanten omdat hij nieuwsgiering was naar de fabricatiekosten van deze bal. De bal bleek £ 6 waard te zijn. Hij besloot meteen een aantal ballen te kopen en ze te verkopen aan vrienden en leraren, die een oogje dichtknepen omdat hij de regel van geen verkoop boven £ 10 had overtreden.

Een paar jaar fast forward en de 17-jarige Alex, die het potentieel van een heuse onderneming had ingezien, werkt zeven dagen per week bij een plaatselijk bouwbedrijf en had al snel £ 13.000 bij elkaar gespaard. Omdat hij stond te trappelen om in de verkoop te gaan, sloeg hij de traditionele stap van het aanbieden van monsters over en investeerde hij meteen het volledige bedrag in een volledige container sportnetten.

En het risico begon vruchten af te werpen. Al gauw was Alex 24 uur per dag bezig, met de hulp van zijn vader, met verpakken van sportmateriaal. In 2009 werd Net World Sports een naamloze vennootschap en de rest, zeggen ze, is geschiedenis ...

Net World Sports office and warehouseNet World Sports office and warehouse

U vindt ons hier

We zijn nu een toonaangevende leverancier van sportartikelen, met een productassortiment dat meer dan 28 sporten omvat, van voetbal, honkbal, cricket, tennis en golf tot netbal, lacrosse, handbal en rugby.

In recentere tijden hebben we ons uitgebreid naar fitness, vrije tijd en thuis & tuinproducten die zijn toegevoegd aan ons repertoire van producten. We bieden ons meer dan 10.000 sterke productassortiment aan klanten in meer dan 180 landen over de hele wereld. Ons filosofie is eenvoudig; om zo snel en efficiënt mogelijk niche- en mainstreamproducten aan de massamarkt te leveren.

Ons succes heeft geresulteerd in de ontwikkeling van ons nieuwe hoofdkantoor, waar ons kantoor en magazijn zullen worden gevestigd. Deze allernieuwste faciliteit van £ 25 miljoen, 38.000 vierkante meter, zal beter inspelen op onze snelle groei en ambities en tegelijkertijd onze huidige waarden en hoge niveaus van klantenservice handhaven.

Waar we heen willen

We zullen blijven werken zoals we doen, verenigd door onze vasthoudendheid om hoge normen te handhaven in de producten die we leveren en de service die we bieden, om ervoor te zorgen dat u, onze klanten, altijd tevreden bent.

We willen onze positie als 's werelds beste dealer van sportartikelen behouden en zien onze bekroonde groei tot ver in de toekomst doorgaan. Het is een gewaagde ambitie, maar de slogan ‘wie niet waagt, niet wint’ drukt perfect uit wie we zijn.

In de woorden van onze oprichter Alex:

„We zijn klaar voor het moderne tijdperk en we kijken vooruit niet achteruit.”

Net World Sports All Staff PhotoNet World Sports All Staff Photo

Een bijzonder afgelegd parcours

2010

Verkoop overschrijdt £ 1.000.000 voor de eerste keer in de geschiedenis van het bedrijf.

 

2013

Het FORZA Voetbaldoel komt op de markt en zal voor altijd het aanzien van voetbal veranderen.

2014

Nieuw begin ... we zijn verhuisd naar onze huidige locatie op Wrexham Industrial Estate, vijf keer zo groot als onze vorige site.

2016

Bekroond als één van de snelstgroeiende bedrijven in het Verenigd Koninkrijk en de lancering van zes nieuwe internationale websites

 

2017

Het jaar waarin we meer dan 100.000 FORZA Voetbaldoelen alleen al hebben verkocht

2018

We groeiden uit tot een bedrijf met 100 werknemers en leverden aan internationaal gerenommeerde voetbalclubs waaronder Manchester United en Rangers FC.

2019

We werkten samen met een aantal grote clubs, waaronder de Canadian Premier League en Tennis Wales. We hebben innovatieve producten op de markt gebracht, waaronder onze revolutionaire FORZA Alu110 360˚ Voetbaldoel Wielen.

2020

In een ongekende tijd hebben we geleverd voor onze klanten, terwijl we onze merken CosySpa, METIS en Harrier lanceerden.

2021

Het jaar stond in het teken van een bezoek van de premier van het verenigd koninkrijk en het aantal medewerkers nam toe tot 230. Het werk aan ons nieuwe kantoor/magazijn begon.

Bekijk ons groot assortiment producten en sporten die wij u aanbieden

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven