Meer dan 7000

producten op voorraad

10% korting*

Code: BF10

KOM ALLES OVER ONS TE WETEN

Bij Net World Sports doen we er alles aan om onze klanten enkel het allerbeste te bieden. Wij zijn dé kampioen als over het ontwerpen en produceren van topkwaliteit sportmateriaal gaat. Met een assortiment dat bestaat uit méér dan 7.000 soorten artikelen waarvan 95% tot ons eigen merk behoort, streven we ernaar om uw bestellingen vanuit ons 120.000 vierkante meter groot magazijn zo snel mogelijk en tegen een onklopbare prijs te leveren.

Onze niet-aflatende toewijding om u de best mogelijke ervaring te bieden, betekent dat onze klantenservice ongeëvenaard is. Niets of niemand kan ons verslaan.

Over de hele wereld helpen onze producten om de beste doelpunten te scoren, de perfecte swing uit te voeren en net iets betere ballen te slaan. Net als jij zijn we er altijd op uit om de top van ons spel te bereiken.

Dat is tenslotte waar het bij sport om draait.

HOE HET BEGON

Ons bescheiden begin startte op geen enkele andere plek dan de schoolspeelplaats van Alex, onze CEO. Hij had online een cricketbat gekocht voor £ 60 maar mailde de fabrikanten omdat hij nieuwsgiering was naar de fabricatiekosten van deze bal. De bal bleek £ 6 waard te zijn. Hij besloot meteen een aantal ballen te kopen en ze te verkopen aan vrienden en leraren, die een oogje dichtknepen omdat hij de regel van geen verkoop boven £ 10 had overtreden.

Een paar jaar fast forward en de 17-jarige Alex, die het potentieel van een heuse onderneming had ingezien, werkt zeven dagen per week bij een plaatselijk bouwbedrijf en had al snel £ 13.000 bij elkaar gespaard. Omdat hij stond te trappelen om in de verkoop te gaan, sloeg hij de traditionele stap van het aanbieden van monsters over en investeerde hij meteen het volledige bedrag in een volledige container sportnetten.

En het risico begon vruchten af te werpen. Al gauw was Alex 24 uur per dag bezig, met de hulp van zijn vader, met verpakken van sportmateriaal. In 2009 werd Net World Sports een naamloze vennootschap en de rest, zeggen ze, is geschiedenis ...

Alex
Where We Are Where We Are

U VINDT ONS HIER

Als toonaangevende internationale aanbieder van sportuitrusting bestrijkt ons assortiment vrijwel elke sport, van voetbal, honkbal, cricket, tennis en golf tot korfbal, lacrosse, boogschieten en ijshockey. Ons filosofie is eenvoudig; om nicheproducten zo snel en efficiënt mogelijk aan de massamarkt te leveren.

We bieden ons 5.000 ruime assortiment aan klanten in meer dan 100 landen over de hele wereld en produceren elk jaar meer dan 100.000 van onze FORZA voetbaldoelen, waarmee we de titel verdienen als de grootste voetbalgoalleverancier ter wereld.

We slaagden erin deze titel te verdienen op relatief korte tijd

WAAR WE HEEN WILLEN

We blijven verder gaan op de weg die we gekozen hebben. Vasthoudend om de hoge normen te handhaven van onze producten en de service die we bieden en er daarmee voor te zorgen dat u, onze klant, altijd tevreden bent.

We willen onze positie als 's werelds beste dealer van sportartikelen behouden en zien onze bekroonde groei tot ver in de toekomst doorgaan. Het is een gewaagde ambitie, maar de slogan ‘wie niet waagt, niet wint’ drukt perfect uit wie we zijn.

In de woorden van onze oprichter Alex:

"We zijn klaar voor het moderne tijdperk en we kijken vooruit niet achteruit."

Where We're Going

EEN BIJZONDER AFGELEGD PARCOURS

2010

Verkoop overschrijdt £ 1.000.000 voor de eerste keer in de geschiedenis van het bedrijf

2013

Het FORZA Voetbaldoel komt op de markt en zal voor altijd het aanzien van voetbal veranderen

2014

Nieuw begin ... we zijn verhuisd naar onze huidige locatie op Wrexham Industrial Estate, vijf keer zo groot als onze vorige site

2016

Bekroond als één van de snelstgroeiende bedrijven in het Verenigd Koninkrijk en de lancering van zes nieuwe internationale websites

2017

Het jaar waarin we meer dan 100.000 FORZA Voetbaldoelen alleen al hebben verkocht.

2018

We groeiden uit tot een bedrijf met 100 werknemers en leverden aan internationaal gerenommeerde voetbalclubs waaronder Manchester United en Rangers FC.

2019

We werkten samen met een aantal grote clubs, waaronder de Canadian Premier League en Tennis Wales. We hebben innovatieve producten op de markt gebracht, waaronder onze revolutionaire FORZA Alu110 360˚ Voetbaldoel Wielen.

2020

We bleven de markt voor sportuitrusting domineren en hebben onze klanten geholpen om fit en actief thuis te blijven in een anderszins ongekende tijd. Ons productassortiment is exponentieel gegroeid met de geboorte van nieuwe merken, waaronder CosySpa Hot Tubs, METIS Fitness producten en Harrier luxe Tuinmeubilair.

2021

Het jaar stond in het teken van een bezoek van de premier van het verenigd koninkrijk, de voortdurende uitbreiding van bestaande merkproductassortimenten en meer nieuwe merken, waaronder FORAGER camping, ATLAS vissing en AquaTec watersporten. Het aantal medewerkers nam toe tot 230 en het werk aan ons nieuwe kantoor/magazijn begon - het zal in 2022 voltooid worden.

BEKIJK ONS GROOT ASSORTIMENT PRODUCTEN EN SPORTEN DIE WIJ U AANBIEDEN

Ontdek Onze Site