Expresverzending Wacht minder, speel meer

Tennisrackets voor volwassenen voor senioren uit het assortiment tennisuitrusting van Vermont Sports bij Net World Sports. We hebben een verscheidenheid aan tennisrackets ontworpen voor volwassenen, van het Vermont Archon 27 tennisracket voor volwassenen, perfect voor tennisspelers in de top van hun spel, tot het Vermont Contender 27 Senior tennisracket voor club- en recreatieve spelers.

Onze tennisuitrusting van het merk Vermont Sports is door tennisclubs over de hele wereld gebruikt, van tenniscentra zoals Ellesmere College tot toplocaties zoals Roland Garros, Melbourne Park en Wimbledon. Naast tennisnetten, tennispalen en mini-tennisuitrusting hebben we ook tennisrackets op voorraad voor elk niveau, van instapvolwassen rackets voor volwassenen en beginnersrackets tot de beste 27 inch tennisrackets voor gevorderden en professionele spelers. Elk racket heeft een reeks handgrepen die aan uw eisen voldoen en alle tennisrackets voor volwassenen van Vermont hebben een hoes om uw racket op zijn best te houden, zelfs wanneer u niet op het veld bent.

Tennisracketsets voor volwassenen zijn een geweldige manier om geld te besparen op rackets en tennisballen. We hebben racketsets voor elk vaardigheidsniveau, of maak je eigen set door een pakket Vermont Classic tennisballen of de premium Vermont Voleo tennisballen bij je tennisracket te kopen.

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven