Expresverzending Wacht minder, speel meer

3M X 2M FORZA FUTSAL VOETBAL DOELPALEN

(4)
3m x 2m FORZA Futsal Voetbal Doelpalen met solide verankeringssysteem. 2 mm UV-behandeld HDPE-doelnet en slijtvaste uPVC-doelpalen. Eenvoudig te monteren tuindoel. Voeg een Pro Futsal Voetbal, 3 m x 2 m Doelwitwand en / of Goal Draagtas uit de Essentials hieronder.
 

Vaak samen gekocht

3m x 2m PVC Futsal Voetbalgoal - Tuindoel Voor Futsal Games

Afmetingen:

• Doel Afmetingen (Lengte x hoogte):  10ft x 6.5ft / 3m x 2m

• Diepte van 4ft (1.22m)

Materiaal:

• 2mm UV-gestabiliseerd HDPE-net wordt geleverd bij elke goal

• Futsal net heeft versterkte boorden

• Het frame is gemaakt van uPVC

Diversen:

• Wordt geleverd met 1 jaar garantie

• Verpakking afmeting (Lengte x breedte x hoogte): 117cm x 27cm x 20cm

• Gewicht verpakking: 13kg / 28lbs

3m x 2m FORZA Futsal Voetbal Doelpalen - Gereglementeerde PVC Tuin Futsal Goal

Er is geen betere manier om het snelle spel van futsal naar de tuin te brengen dan met deze 3m x 2m FORZA futsal voetbalgoal. Er zijn vele verschillen tussen futsal en voetbal waarvan de afmeting van het doel er één van is. 3m x 2m is de internationaal erkende afmeting van futsal goals. Deze futsal goal gemaakt uit weerbestendig PVC en een solide verankeringssysteem is helemaal perfect voor een spelletje op klein terrein in de tuin.

  • 3m x 2m zijn de officiële afmetingen van een futsal voetbalgoal, ideaal voor de kleinere tuin
  • Deze futsal goal beschikt over het solide verankeringssysteem dat verhoogde stevigheid en stabiliteit garandeert
  • De futsal voetbalgoal is snel en makkelijk te monteren en de montage neemt slechts enkele minuten in beslag
  • Weerbestendige PVC futsal doelpalen die duurzaam genoeg zijn om de impact van elke bal te weerstaan
  • Een 2mm UV-gestabiliseerd gedraaid doelnet dat slijtvast en weerbestendig is, wordt meegeleverd

Dit sterk PVC futsal doelkader is ongeloofelijk robuust en doorstaat zonder kleerscheuren talloze futsal tuinwedstrijdjes en trainingsessies. Deze uPVC-voetbalgoal voor futsal kan het ganse jaar door in de tuin en is volledig weerbestendig. De 3m x 2m futsal voetbalgoal is perfecte weerbestendige tuingoal voor jonge spelers, afgewerkt met een 2mm HDPE-gedraaid doelnet dat UV-behandeld is om elk weertype te kunnen doorstaan.

De innovatieve functie die uniek is voor de FORZA tuindoelen is het solide verankeringssysteem. Het zorgt ervoor dat de futsal voetbalpalen veilig met elkaar worden verbonden. Het robuuste PVC-frame hecht moeiteloos aan elkaar en handhaaft de integriteit van het doel waardoor het jarenlang op een hoog niveau kan gebruikt worden. Het solide verankeringssysteem garandeert dat deze vrijstaande futsal voetbalgoal van 3m x 2m slijtvast en licht in gewicht blijft voor moeiteloze draagbaarheid. Dit is het beste PVC-voetbaldoel voor futsal en kan op verschillende oppervlakken worden gebruikt.

De volledige montage van deze 3m x 2m futsal voetbalgoal neemt maar enkele minuten in beslag. Je monteert de futsal tuingoal voor kinderen in een oogwenk en met gebruiksgemak dat moeilijk te verslaan is. Deze veelzijdige futsal voetbalgoal kan zowel gebruikt worden om de basistechnieken aan te leren als voor een leuk familiewedstrijdje in de tuin. Bevat het solide verankeringssysteem, robuuste PVC-palen een een gedraaid HDPE UV-behandeld doelnet met clips en u-vormige haringen. Alles wat je nodig hebt voor futsal spelletjes is inbegrepen en brengt een ultieme futsal voetbalervaring bij jullie in de tuin.

OPGELET - Deze 3m x 2m FORZA Futsal Voetbal Doelpalen maken deel uit van de grote FORZA Voetbalgoal familie. Wij bieden verschillende afmetingen van deze hoogwaardige voetbaldoelen met solide verankeringssysteem waaruit u kan kiezen en die u vindt hier.

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven