Expresverzending Wacht minder, speel meer

4.9m x 2.1m FORZA MATCH VOETBAL DOELPALEN

(9)
4.9m x 2.1m FORZA Match Voetbaldoel. Met solide verankeringssysteem, 2 mm UV-gestabiliseerd HDPE-doelnet en een verbeterd rugprofiel. Eenvoudig te monteren tuindoel. Kies een Match Voetbal, 4.9m x 2.1m Doelwitwand en / of Goal Draagtas uit het lijstje Essentials hieronder.
 

Vaak samen gekocht

4.9m x 2.1m Match Voetbal Goal - PVC Goal Voor Junioren Wedstrijden En Training

Afmetingen:

 • 16ft x 7ft (4.88m x 2.13m)
 • Diepte van 5.9ft (1.80m)

Materiaal:

 • Gemaakt uit uPVC met verstevigd rugprofiel
 • 2mm UV-gestabiliseerd HDPE-net wordt geleverd bij elke goal
 • Het net heeft versterkte boorden

Diversen:

 • Het doel kan het ganse jaar door buiten staan
 • Kan gemakkelijk gedemonteerd worden om vlot te vervoeren
 • Wordt geleverd met 1 jaar garantie

4.9m x 2.1m FORZA Match Voetbaldoel. Weerbestendige PVC Tuingoal Voor Junioren En Senioren

Deze uiterst veelzijdige 4.9m x 2.1m voetbalgoal kan door verschillende leeftijdgroepen gebruikt worden. Zowel geschikt als junioren wedstrijdgoal, senioren training goal of een grotere maat tuingoal voor de kinderen. Deze PVC Match goal kan op elke ondergrond en zowel indoor als outdoor gebruikt worden. De 4.9m x 2.1m voetbalgoal is draagbaar en weerbestendig en staat voor kwaliteit op 9-a-side wedstrijddagen en trainingsessies.

Zoekt u een premium alternatief voor onze PVC 16ft x 7ft Match voetbalgoal, dan is onze FORZA Steel42 en FORZA Alu60 variant perfect voor junioren 9-a-side wedstrijden en training. Terwijl de Match goal ideaal is voor een tuintraining bieden de Steel42 and Alu60 16 x 7 voetbalgoals een meer professionele touch. Nog sterker en duurzamer zijn ze uitermate geschikt voor alle jeugdwedstrijden.

 • 4.9m x 2.1m Match Voetbalgoal geschikt voor 9-a-side wedstrijden en training en voor een balletje trappen in de tuin
 • 4.9m x 2.1m goal met makkelijke en snelle montage die maar enkele minuten in beslag neemt
 • Gemaakt uit hoogstaand PVC-materiaal dat weerbestendig is en op elk oppervlak kan gebruikt worden
 • Solide verankeringssysteem dat garant staat voor ultieme stabiliteit, verder bevorderd door het robuuste en verbeterd rugprofiel
 • Gedraaid 2mm dik HDPE-doelnet wordt standaard geleverd alsook de netclips en u-vormige haringen

Perfect geschikt voor 9-a-side junioren voetbalwedstrijden. Dit doel van 4.9m x 2.1m PVC is ontworpen volgens de FA-Wedstrijdvoorschriften en BS-Veiligheidsnormen waardoor het geschikt is voor gebruik in wedstrijden en toernooien. Door het lichtgewicht ontwerp en het robuuste uPVC-doelframe kan het ook worden gebruikt als een groter tuindoel, wat een extra dimensie toevoegt aan thuisvoetbal. Het doel is volledig weerbestendig en kan het ganse jaar door volledig gemonteerd buiten blijven staan.

Deze sterke PVC-goal blijft veilig in vorm dankzij het solide verankeringssysteem. Dit unieke kenmerk beveiligt het frame volledig tegen harde knallen en zorgt ervoor dat de 4.9m x 2.1m voetbalgoal altijd in vorm blijft wat er ook gebeurt. Deze weerbestendige goal is ontworpen met een top diepte die de stabiliteit nog verbetert. De combinatie van het solide verankeringssysteem en het top runback constructie garanderen dat de goal altijd zijn vorm zal behouden van de eerste trap tot en met het laatste fluitsignaal.

Het ongelooflijk lichte maar toch sterke PVC-doel wordt makkelijk verplaatst. De doelpalen kunnen door één persoon opgetild worden en is het ideale doel voor zaalvoetbalteams en coaches die op verschillende plaatsen spelen. Het mobiele voetbaldoel voor futsal kan ook het hele jaar door buiten opgesteld blijven zonder schade op te lopen en is dus makkelijk voor clubs die het doel niet na elke wedstrijd willen demonteren. Een 2 mm UV-gestabiliseerd gedraaid HDPE-doelnet, netclips en u-vormige haringen voor veilig fixeren zijn standaard inbegrepen.

Zoekt u nog een meer duurzame 4.9m x 2.1m FORZA Match, bekijk dan onze FORZA Steel42 or FORZA Alu60 modellen. Deze goals zijn ontworpen op basis van uitgebreide feedback van onze klanten. Gemaakt uit super sterk staal en aluminium respectievelijk bieden zij superieure stabiliteit en stevigheid.

OPGELET - Voor andere afmetingen PVC-goals met solide verankeringssysteem, klik hier.

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven