Expresverzending Wacht minder, speel meer

4.9m x 2.1m FORZA STEEL42 VOETBALDOEL

(5)
4.9m x 2.1m FORZA Steel42 Voetbaldoel gemaakt van 42 mm weerbestendig gegalvaniseerd staal. Premium 9-a-side tuindoel met een 3 mm UV-gestabiliseerd HDPE-doelnet. Bijzonder duurzaam doel.
 

Vaak samen gekocht

4.9m x 2.1m Steel42 Voetbal Goal - Premium Stalen Goal Voor Junioren

Afmetingen

• Doel Afmetingen (lengte x hoogte) 16ft x 7ft (4.88m x 2.13m)

• Top diepte - 3ft (0.91m)

• Diepte onderkant - 6.5ft (1.98m)

Materiaal

• Gemaakt uit eersteklas kwaliteit 42mm rond gegalvaniseerd staal

• Wit heavy-duty 3mm dik net met 100mm gaastextiel

Diversen

• Gewicht: 40kg / 88lb

• Vrijstaand doel dat draagbaar is, er zijn 2 mensen nodig om het te verplaatsen

• Dikte wand is ongeveer 2mm

• De set bestaat uit: stalen frame, heavy-duty voetbalnet, bungeebandjes om het net te bevestigen en u-vormige haringen

4.9m x 2.1m Steel42 Voetbal Goal. Stalen Premium Tuingoal Voor Junioren 9-A-Side Trainingsessies

Deze 4.9m x 2.1m stalen voetbalgoal is een premium tuingoal voor junioren. 4.9m x 2.1m is de gereglementeerde afmeting voor 9-a-side wedstrijden en dit sterke, stalen doel is ontworpen om een professionele toets aan elke training te geven. Het opvallende, gegalvaniseerd zwart-stalen frame bezorgt dit doel een revolutionaire look en zorgt er tegelijkertijd voor dat dit doel uitermate duurzaam en weerbestendig is. De FORZA Steel42 is de beste goal voor junioren en weerstaat jaar na jaar de zwaarste weersomstandigheden zonder enige beschadiging op te lopen.

  • Duurzame 4.9m x 2.1m premium stalen tuin voetbalgoal voor juniorentraining die 9-a-side spelen
  • Ultrasterke doelpalen gemaakt uit 42mm gegalvaniseerd staal met 2mm dikke buiswanden
  • 3mm dik heavy duty doelnet dat UV-gestabiliseerd en slijtvast is voor gebruik in alle weersomstandigheden
  • De 4.9m x 2.1m tuingoal is 100% weerbestendig en geschikt voor outdoor gebruik zonder beschadiging op te lopen
  • Geen gereedschap nodig om deze stevige, stalen goal op te stellen, alles schuift eenvoudig in elkaar en wordt vergrendeld voor verhoogde stevigheid en stabiliteit

Een echte premium tuingoal voor junioren. De uiterst duurzame en betrouwbare 4.9m x 2.1m Steel42 doel is gemaakt uit de beste materialen. Het frame bestaat uit hoogwaardig 42mm gegalvaniseerd staal dat de hardste klappen en zwaarste weersomstandigheden kan weerstaan. Het doel beschikt over een rechte dwarsbalk dat het frame beschermt tegen breken en doorzakken en is een vereiste eigenschap is voor gebruik als wedstrijdgoal. Deze weerbestendige voetbalgoal blijft het ganse jaar door stevig op zijn plek in gelijk welke omstandigheden door de stevige verankering met de standaard meegeleverde u-vormige haringen.

De professionele uitstraling van deze 4.9m x 2.1m stalen goal wordt verder onderlijnd door het meegeleverde premium doelnet. Het heavy duty extra dik 3mm gedraaid HDPE-doelnet is dankzij de UV-behandeling beresterk en volledig weerbestendig. Het witte net geeft de zwart stalen doelpalen een klassieke afwerking en wordt veilig bevestigd door de meegeleverde bungeebandjes. Het vrijstaande ontwerp kan op elke ondergrond gebruikt worden en kan verplaatst worden door twee personen. Er is geen gereedschap nodig voor het monteren van dit uiterst sterke en duurzame doel, de buisvormige palen van het frame kunnen eenvoudigweg in elkaar geschoven worden.

OPGELET - Het FORZA Steel42 assortiment voetbalgoals zijn premium kwaliteit stalen goals die in de tuin kunnen opgesteld worden. Deze unieke en deskundig gemaakte goals zijn verkrijgbaar in drie afmetingen. Op zoek naar andere afmetingen, klik dan hier.

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven