Expresverzending Wacht minder, speel meer

Grote [3cm] Coachingbord Magneten [12/26 Stuks]

Set van grote magnetische markers voor coachingsborden, ideaal voor diverse sport tactiekborden. De magneten zijn 3 cm groot en gemaakt van hoogwaardig kunststof dat compatibel is met alle grote FORZA coachingsborden. Verkrijgbaar in verschillende kleuren of een combinatie van rood en blauw.
 

Vaak samen gekocht

Hoogkwalitatieve Grote Magneet Markers Voor Coachingborden

 • duurzame coachingbordmagneten

  Hoogst Duurzame Magneten

  Ontworpen & vervaardigd uit stevig plastic waardoor de tactische magneten een cruciaal onderdeel van uw training zal betekenen voor de komende jaren! Perfecte accessoires voor sport trainers.

 • Eersteklas coaching magneetborden

  Brede reeks kleuren

  Kies de magneetkleur om er zeker van te zijn dat er geen verwarring ontstaat terwijl je je tactiek aan je team doorgeeft. De coachingbordmarkers zijn verkrijgbaar in 4 individuele kleurenpakketten & een rood en blauw multipack.

 • grote trainingsveldborden

  FORZA reeks compatiebel

  De magneten voor de taktiek borden zijn geschikt voor gebruik met onze reeks grotere trainingsborden, wat betekend dat ze perfect zijn voor gebruik met zowel vervangende magneten als nieuwe sets.

Robuust Coachingbord Magneetmarkers

Maat:

 • Grote 3cm magneten kunnen gebruikt worden op FORZA 45cm x 30cm coaching borden, FORZA 90cm x 60cm coaching borden en FORZA 150cm x 120cm coaching whiteboard.

Materiaal:

 • Vervaardigd uit uiterst duurzaam plastic

Diversen:

 • Zwarte, gele, oranje, en groene magneten verkocht in verpakkingen van 12 of 24 stuks
 • Rood en blauw combinatiepakket bevat 12 magneten van elke kleur en 2 gele magneten
LICHTE TACTISCH BORD MAGNETEN IN EEN REEKS KLEUREN

De set magneten voor tactische borden zijn een essentieel stuk trainingsmateriaal voor alle sporten op alle niveaus. Hun eenvoudig te bewegen karakter laat toe dat deze magnetische markeringen probleemloos langs het tactische bord glijden zodat u moeiteloos uw tactisch spel kunt plannen en uitleggen.

 • Met een diameter van 3cm en gemaakt uit robuust, hoogkwalitatief plastic
 • Volledig magnetisch en geschikt voor gebruik met grotere coachingborden
 • Verscheidenheid aan 12 of 24 stuks met verkrijgbare kleuren: geel, oranje, zwart en groen
 • 26 stuks combinatie: 12 rood, 12 blauw and 2 geel
 • Grote magneten zijn het best geschikt voor gebruik op 45cm x 30cm, 90cm x 60cm en 150cm x 120cm coachingborden

De grote vervangende magneten voor whiteboards zijn vervaardigd uit hoogst duurzaam plastic waardoor een consistent en langdurig gebruik gedurende vele jaren mogelijk is. Perfect voor gebruik in een verscheidenheid aan sporten, waaronder het gebruik op basketbalcoachbord of voetbal tactiekbord, de veelzijdige bord magneten zullen ervoor zorgen dat het niet uitmaakt welke sport je coacht, je kunt effectief de teamstrategieën demonstreren. Deze magneten werden ontworpen voor grotere tactiekborden en hebben een groter formaat voor extra zichtbaarheid.

De reeks coachingbord magneetkleuren laten toe dat u realistische scenario's kunt creëeren door het na te bootsen van uw clubkleuren. Er is geen verwarring mogelijk wanneer u uw teamtalk doet. De magnetische set voor tactische borden kunnen gekocht worden in verpakkingen van 12 en 24 in het geel, oranje, zwart en groen of als een jumbo verpakking met 26 stuks met 12 rode, 12 blauwe en 2 gele magneten.

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven