Expresverzending Wacht minder, speel meer

Doel Verankeringsketting & Muurbout [2 Stuks]

Set van 2 roestvrijstalen doel ankerkettingen, 2 M8 onbewerkte bouten en 4 roestvrijstalen karabijnhaken voor het snel en eenvoudig bevestigen van doelen en slagkooien aan nabijgelegen muren. De kettingen zijn verkrijgbaar in lengtes van 50cm of 3m. Beveiligt één doel.
 

Vaak samen gekocht

Goal Anker & Muurbout Specificaties 

Afmetingen

 • Lengte v.d. ketting: 0,5m of 3m

Materiaal

 • Ketting: 7mm dik gegalvaniseerd staal
 • Karabijnhaken: 5mm dik slijtvast karabijn staal
 • M8 wandbouten: Verzinkt

Diversen

 • Kettingen voldoen aan de DIN763-veiligheidsvoorschriften met een breeksterkte van 1500 kg.
 • Snaphaken hebben een breeksterkte van 760kg.
 • Deze verankeringsset overschrijdt massaal 180kgs horizontale kracht die wordt uitgeoefend tijdens de BS EN veiligheidstests.
 • M8 oogbouten hebben koppelgestuurde ankerschilden, moeren en sluitringen.
 • Bouten zijn geschikt voor gebruik in niet gescheurd beton, dichte betonblokken, massieve bakstenen en wat natuursteen.
 • Geschikt voor gebruik met één doel
Uitgebreide muur tot doel ankerset voor alle vrijstaande doelen en sportkooien

Deze ankerset werd vervaardigd uit hoogkwalitatief slijtvast staal en garanderen dat uw vrijstaande doelen en slagkooien op hun plaats blijven, ongeacht van hoeveel keer het kader geraakt is door ballen. Bestaande uit 7mm dik gegalvaniseerd slijtvast stalen ketting, 5mm slijtvaste stalen karabijnhaken en verzinkte M8 muurbouten. Deze ankerset geeft uw sportterreinen en overdekte sportvelden extra beveiliging.  

 • Verkrijgbare lengtes van de ketting: 0,5m of 3m
 • Slijtvast stalen ketting is 7mm dik.
 • Anker ketting voldoet aan de DIN763 veiligheidsspecificaties met een weerstandskracht van 1500kg.
 • Karabijnhaken werden vervaardigd uit 5mm dikke slijtvaste stalen karabijnhaken.
 • Breeksterkte van de karabijnhaken is 760kg.
 • Verzinkte stalen M8 wandbouten voor gebruik op scheurvast beton, massieve bakstenen en een selectie natuurstenen.
 • Sets bestaan uit 2 kettingen, 4 karabijnhaken en 2 M8 muurbouten
 • Elke set bevestigd één doel 

U kunt er zeker van zijn dat uw vrijstaande kooien veilig blijven dankzij de slijtvaste onderdelen van deze doelankersets. Elke ketting heeft een breeksterkte van 1500kgs terwijl de karabijnhaken bestand zijn tegen een kracht van 760kgs. Deze ultra-duurzame stukken voldoen aan de DIN763-veiligheidsvoorschriften, waardoor een veilige speelomgeving ontstaat.

Uiterst eenvoudig te monteren, deze doelankers zijn ontworpen om snel bevestigt en afgenomen worden van de vrijstaande voetbaldoelen en slagkooien dankzij de 4 meegeleverde karabijnhaken. Al wat u hoeft te doen is de stalen ketting rond de doelpalen te draaien dan de karabijnhaken bevestigen aan de M8 muurbouten die dienen te worden bevestigt in de muur die u wilt gebruiken. Dit kan worden gedaan met gebruik van een 14mm drill om 2 kleine openingen in de muur te maken gevolgt door voorzichtig deze muurbouten in te hameren. Door de bouten aan te draaien met een verstelbare moersleutel zullen ze uitzetten, waardoor het risico dat ze loskomen wordt voorkomen. Eenmaal voltooid blijft uw vrijstaande doel op zijn plaats, maar kan gemakkelijk worden losgemaakt als u uw doelen moet opbergen.

Controleer regelmatig en zorgvuldig ofdat de muurbouten steeds bevestigt zijn in de muur. Ze moeten ten minste 180kg kracht kunnen weerstaan (gespecifiëerd door de BS EN veiligheids voorschriften) Als u verder nog advies nodig heeft neemt u contact met ons op.

Deze doel ankerset is geschikt voor een reeks verschillende sportdoelen, inclusief: voetbal-, hockeydoelen, cricketkooien, lacrosse goals, gaelic/hurling netten, honkbal- en golfkooien. Net World Sports heeft verschillende tijdelijke grondverankerings systemen in voorraad, waaronder: zandzakken, ankergewichten en U-pennen, voor het geval dat deze doel ankerset niet geschikt is voor u.

Kies de geschikte doelankers voor uw veldoppervlak met gebruik van onze eenvoudige gids:

Doelanker Type Terrein Oppervlakte Installatie U-Pennen Gras Plaats U-pennen over de basis van uw doel en hamer ze in tot ze bevestigt zijn. Zandzakken Overdekte, verharde grond & artificiële turf Vul zandzakken met zank en plaats ze over de doelbasis. Stalen ankergewichten Overdekte, verharde grond & artificiële turf Gebruik de meegeleverde ketting om elk gewicht aan de achterkant van de doelen te bevestigen. Muur bevestigde doelankerkettingen Overdekte, verharde grond & artificiële turf Wikkel de ankerkettingen om de hoek van je vrijstaande doel, gebruik de karabijnhaken om de ketting aan de M8 muurbouten te bevestigen. Doel tot hekken ankerketting Overdekte, verharde grond & artificiëel turf  Wikkel de ankerkettingen om de hoek van je vrijstaande doel, gebruik de karabijnhaken om de rest van de ketting aan je nabijgelegen hek te bevestigen. 

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven