Expresverzending Wacht minder, speel meer

FORB F-3 Golfballen - Ultra Precisie Golfballen

(1)
FORB F-3 golfballen zijn ontworpen voor afstand, richting & duurzaamheid. Deze eersteklas 3 gelaagde golfbal is ideaal voor medium handicappers. Beschikbaar in pakketten van 3 of 12.

Vaak samen gekocht

Superbe FORB Golfballen Die Kunnen Concurreren Met De Besten Ter Wereld!

Materialen:

 • Bekleding: Surlyn Hoes - SCU-Technologie voor optimale controle
 • Buitenmantel: MOI-verstevigde laag voor ideaal putten
 • Kern: Explosieve PHSC-technologie voor ongelooflijke afstand

Beschikbare Pakketten:

 • Pakket van 3 golfballen beschikbaar
 • Pakket van 12 golfballen beschikbaar

Diversen:

 • FORBTech© bekleding – Ontdek het zachte gevoel waarnaar je op zoek bent!
 • 312 Dimples voor optimale driving afstand
 • 75 compressie voor een uniek zacht balgevoel
 • Gelijkaardig aan de Callaway Super Soft
Onze FORB F-3 Golfballen Zijn Ontworpen Voor Optimale Controle & Afstand

Deze wedstrijd winnende golfbal behoort tot de favoriete ballen van professionele golfspelers! Deze innovatief ontworpen bal heeft een 3-lagig ontwerp met een zachte Surlyn hoes, een MOI-versterkte buitenmantel en een kern met PHSC-technologie. De F-3 golfbal biedt ongeëvenaarde prestaties tegen een fantastisch lage prijs.

 • Ultra precisie FORB F-3 golfballen perfect voor spelers met een medium tot hoge handicap.
 • Zachte Surlyn bekleding met SCU-Technologie voor optimale balcontrole.
 • De buitenmantel beschikt over een MOI-verstevigde laag die het putten makkelijker maakt.
 • De kern van de golfbal beschikt over de PHSC-technologie voor het overbruggen van een ongelooflijke afstand.
 • Onze fantastische golfballen zijn verkrijgbaar in een pakket van 3 of 12.

Deze unieke F-3 golfbal is ontworpen met een zachte Surlyn bekleding die minder spin geeft vanaf de tee voor een meer accurate slag. Deze bekleding beschikt over de innovatieve SCU-Technologie die voor optimale balcontrole zorgt, ongeacht de weersomstandigheden.

De buitenlaag beschikt over 312 dimples om een optimale driving afstand te garanderen terwijl de 72 compressie zorgt voor een zachter balgevoel. Het voordeel van dit zachtere balgevoel is meer comfort terwijl de bal toch niet inboet aan duurzaamheid..

Deze revolutionaire golfbal beschikt verder over een MOI-verstevigde buitenlaag die een zachte rol en putting ervaring garandeert. Deze golfbal belooft een stevig contact, een geweldige controle en kan vooral een immense afstand afleggen.

Elke F-3 golfbal is ontworpen met een explosieve kern. De elasticiteit van de PHSC-technologie verzekert een fantastische driving ervaring, vlucht en reactie op jouw swing.

We streven ernaar elke golfspeler van dienst te zijn en daarom zijn onze fantastische F-3 golfballen beschikbaar in pakketten van 3 of 12 golfballen.

Tijdens het testen is gebleken dat de FORB F-3 Golfballen een grotere afstand vanaf de tee biedt dan de Callaway Super Soft.

Golfbal >Bal Snelheid Spin Snelheid Hoogte Afstand Vlucht Totaal Callaway Super Soft 113.7 mph 2761.9 rpm 17.6 yd 159.6 yd 4.8s 184.0 yd FORB F-3 116.8 mph 3054.2 rpm 19.1 yd 165.6 yd 5.0s 186.9 yd

(Getest met de Golf Laboratories Inc. robot)

De Top 100 PGA golf coaching professional Jason Davies verklaart: “De FORB F-3 is een fantastische budget bal. Het is een 3-gelaagde golfbal die fantastisch presteert op de greens en die eveneens een goede afstand vanaf de tee aflegt. Het is meer een medium tot hoge handicap bal, en zelfs als je er eentje kwijtspeelt, hoeft dit geen grote impact op je geldbeugel te hebben.”

Bekijk het snel uitbreidende FORB assortiment van Net World Sports voor een groot aantal ongelooflijke hoogwaardige golfbenodigdheden en speel zoals de echte professionals.

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven