Expresverzending Wacht minder, speel meer

FORZA Amerikaans Voetbal Trap Net

7ft x 3.2ft x 4ft Amerikaans Voetbal Trap Net. Hoogwaardig frame gemaakt van 38mm OD-gegalvaniseerd staal met poedercoating. UV-behandeld rotbestendig touwnet. Drukknoppen vergrendelingssysteem voor snelle montage.
 

Vaak samen gekocht

Amerikaans Voetbal Trap Net Voor Training & In De Tuin

 • Makkelijk Te Monteren Amerikaans Voetbal Trap Net

  Drukknoppen Vergrendelingssysteem

  Dit hoogwaardige Amerikaanse voetbalnettenframe maakt gebruik van een eenvoudig te gebruiken drukknoppen vergrendelingssysteem dat elk deel van de structuur stevig verbindt. Deze strakke bevestigingsmiddelen verbinden het frame op uiterst stevige wijze waardoor het risico wordt uitgesloten dat het FORZA Amerikaans Voetbal Trap Net breekt nadat het door uw sterkste kickers is geraakt.

 • Rotbestendig UV-behandeld Net

  Rotbestendig Touwnet

  De rotbestendige UV-behandelde constructie van dit net voor Amerikaans Voetbal kooien zorgt ervoor dat het niet zal corroderen na langdurige blootstelling aan intens zonlicht of zware regenval. Dit ultra-duurzame materiaal garandeert dat je je traptechniek onder alle weersomstandigheden kunt oefenen zonder het risico te lopen op voortijdige slijtage.  

 • Ultra-Duurzaam Stalen Frame | NFL Training Uitrusting

  Staal met Poedercoating

  Het grote frame van dit Trap Net is 7ft hoog x 3,2ft breed en is gemaakt van zwaar staal dat vervolgens is afgewerkt met een zwarte poedercoating. Dit zeer sterke gepoedercoate metaal zorgt ervoor dat het frame uiterst stevig en stabiel blijft tijdens intense Amerikaanse voetbaltrainingen.

Afmetingen

 • 7ft x 3.2ft x 4ft | 2.1m x 1m x 1.2m (hoogte x breedte x diepte)

Materiaal

 • Frame: staal afgewerkt met een zwarte poedercoating
 • Net: UV-behandeld en rotbestendig touw

Diversen

 • Drukknoppen vergrendelingssysteem voor eenvoudige montage
 • Ontworpen voor gebruik onder alle weersomstandigheden
Amerikaans Voetbal Kooi Met Een Robuust Rotbestendig Touwnet

Verbeter uw traptechniek in uw eigen achtertuin of op het trainingsveld met het FORZA Amerikaans Voetbal Trap Net. Deze grote trapkooi meet 2,1 m (3,2 m) x 3,2 m (1 m) en biedt u een royaal doelgebied dat zowel toeschouwers als de omgeving beschermt tegen Amerikaanse voetballen. De trapkooi heeft ook een terugloopdiepte van 1,4 m (4 ft). Deze aanzienlijke diepte voorkomt dat ballen terugspringen uit het draagbare net, terwijl het tegelijkertijd fungeert als een handige verzamelaar van ballen.

 • Het FORZA Amerikaans Voetbal Trap Net meet 7 ft x 3,2 ft x 4 ft (hoogte x breedte x diepte)
 • Frame is vervaardigd van 38 mm OD-gegalvaniseerd staal afgewerkt met een zwarte poedercoating
 • UV-behandeld rotbestendig touwnetwerk
 • Gemaakt met drukknoppen vergrendelingssysteem voor snelle montage
 • Gemaakt voor gebruik onder alle weersomstandigheden

Het frame van deze trapkooi is gemaakt om de kracht van alle Amerikaanse voetballen te weerstaan ​​en is vervaardigd van zwaar verzinkt 38 ​​mm OD-gegalvaniseerd staal. Met dit slijtvaste metaal kunnen uw sterkste kickers deze kooi gebruiken zonder het risico dat het frame breekt dankzij het indrukwekkende duurzaamheidniveau van het staal. Voor nog meer stevigheid, is al het metaalwerk afgewerkt met een zwarte poedercoating. Deze extra laag voorziet het frame van een weerbestendige coating, zodat u de constructie gerust buiten kan laten staan.

Een ander weerbestendig aspect van deze Amerikaanse voetbalschop is het rotbestendige net. Gemaakt van UV-behandeld touw, dit ultra-duurzame net zal niet corroderen na intens zonlicht of regenval, waardoor het FORZA American Football Kicking Net perfect is voor trainingen voor alle weersomstandigheden.

Net World Sports heeft een breed assortiment Amerikaans voetbaltrainingsapparatuur ontworpen om elk aspect van uw teamprestaties te verbeteren, waaronder het FORZA American Football Quarterback Target Net, de FORZA American Football Practice Speed ​​Chute en American Football Kick Tees.

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven