Expresverzending Wacht minder, speel meer

FORZA ASTRO VOETBAL POPPEN [MET BASIS]

(1)
FORZA Voetbal Poppen voor gebruik op AstroTurf, kunstmatige en indoor oppervlaktes. Deze poppen zijn gemaakt van PVC, zijn gefixeerd op een rubberen voet en hebben een brede borstplaat.
 

Vaak samen gekocht

KICK DE BAL NET ALS BECKHAM MET DEZE FORZA ASTRO VOETBALPOPPEN

 • Rubberen Basis Voor Voetbal Poppen

  Versterkte Rubberen Basis

  De zware rubberen basis zorgt ervoor dat de voetbal poppen op alle soorten ondergrond kunnen gebruikt worden zowel buiten als indoor en zijn dus perfect geschikt voor clubs met verschillende trainingsterreinen

 • Vrijetrap Poppen

  Spelpatronen Trainen

  Verbeter de training van spelpatronen met deze FORZA vrijetrap poppen - ideaal voor het nabootsen van de verdedigingsmuur bij de vrije trap of als replica van jouw tegenstander op het voetbalveld.

 • Vrijetrap Poppen met Brede Borstplaat

  Brede Borstplaat

  De FORZA voetbal poppen hebben een lichaam in PVC en brede borstplaat in hi- vis fluo geel en zijn bestand tegen de kracht van elke vrijetrap.

Algemeen

 • De body van de vrijetrap pop is gemaakt uit duurzaam PVC
 • FORZA vrijetrap poppen hebben een gegoten borstplaat
 • De rubberen basis is gemaakt uit heavy-duty versterkt zwart rubber
 • De rubberen basis weegt 13kg (29lbs)
 • Pop Kleur: Fluo Geel
 • Rubberen Basis Kleur: Zwart

Afmetingen

 • Junioren: 5ft 4in (1.63cm) Hoogte x 24in (60cm) Breedte
 • Senioren: 6ft (1.83cm) Hoogte x 24in (60cm) Breedte
PERFECTIONEER JOUW VRIJETRAPPEN MET DE FORZA ASTRO VOETBAL POPPEN

Deze vrijetrap poppen zijn ongetwijfeld de beste trainingstools om jouw spelpatronen te oefenen op Premier League niveau. Met deze vrijetrap poppen kan je echte wedstrijdsituaties nabootsen en ze zijn gemaakt om een intensieve training te kunnen doorstaan. De FORZA voetbal poppen zijn perfect geschikt voor het trainen van spelpatronen en als replica van de tegenstander tijdens de tactische training.

De FORZA poppen kunnen als stuk of per 3 besteld worden en zijn beschikbaar in 2 verschillende hoogtes 5ft 4in en 6ft. waarmee je gegarandeerd Premier League niveau training materiaal in huis haalt aan een scherpe prijs.

Stel de poppen op als een verdedigingsmuur en shot de bal erom heen naar de bovenhoek van het doel net zoals Beckham doet. De poppen hebben een sterk PVC lichaam en een 60cm brede borstplaat. Hiermee zorgen de AstroTurf poppen ervoor dat jouw team zelf geen blessures oplopen tijdens het trainen op verdediging.

De poppen staan op een heavy-duty versterkte rubber basis om ervoor te zorgen dat de poppen in elke omstandigheid kunnen gebruikt worden. De duurzame rubberen voet weegt 13kg (29lbs) en garandeert dat jullie FORZA poppen altijd en overal veilig en stabiel opgesteld staan.

De FORZA vrijetrap poppen zijn uitgevoerd in hi-vis fluo geel en kunnen het ganse jaar door gebruikt worden en blijven ook zichtbaar op de avondtrainingen tijdens de donkere wintermaanden. Zorg ervoor dat jouw team altijd schietklaar staat met deze FORZA mannequins op rubberen voet - het essentiële trainingstool om jouw team te trainen op winnende spelpatronen.

Hoogte Breedte / Diameter Junioren 5ft 4in (1.63cm) 24in (60cm) Senioren 6ft (1.83cm) 24in (60cm)

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven