Expresverzending Wacht minder, speel meer

FORZA DRAAGTAS VOOR PLATTE MARKEERSCHIJVEN

FORZA reserve draagtas voor Platte Markeerschijven in Zwart. Beschikbaar in 2 afmetingen voor 20 schijven of voor 50 schijven. Voor makkelijk transport en opbergen van platte trainingsschijven.
 

Vaak samen gekocht

Afmetingen

  • Kies uit een draagtas met 20 of 50 markeerschijven

Kenmerken

  • Draagtas met trekkoord en plastic afsluiting
  • FORZA branding voor extra gewicht en kwaliteitsgarantie

Diversen

  • Kleur: Zwart
Reserve Draagtas Voor Jouw FORZA Platte Markeerschijven

De FORZA Platte Markeerschijven zijn ongetwijfeld een essentieel onderdeel van de trainingskit van elke sportcoach en met deze reserve draagtas kan hij er altijd zeker van zijn dat hij geen tijd hoeft te verspillen aan het vervangen van misplaatste markeerschijven. Deze strakke, zwarte Markeerschijven Draagtas zorgt altijd voor makkelijk transport en eenvoudige opslag van jouw trainingsmateriaal zonder dat je je zorgen hoeft te maken over materiaal dat verloren raakt.

Beschikbaar voor opslag van 20 of 50 schijven zodat je altijd voldoende schijven, ongeacht hun afmetingen, bij de hand hebt voor de aanvang van de training. De FORZA Platte Markeerschijven worden vooral gebruikt door trainers die de drills voor spelpositie trainen maar ze kunnen natuurlijk ook voor andere activiteiten op het veld gebruikt worden waardoor je soms plpots meer schijven nodig hebt.

Het Net World Sports assortiment bevat een ongelooflijk aanbod van trainingsmateriaal dat jouw trainingssessies ongetwijfeld op een hoger niveau zal brengen. Van Platte Markeerschijven tot behendigheid palen en speed ladders. Supersnelle levering aan scherpe prijzen!

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven