Expresverzending Wacht minder, speel meer

FORZA MONDO DOELKEEPER HANDSCHOENEN

(1)
FORZA Mondo Doelkeeper handschoenen voor elite doelkeepers. Ontworpen met een UltriGrip palm en Flexfit rubberen punch zone voor optimale grip en comfort. Beschikbaar in 5 maten.
 

Vaak samen gekocht

FORZA Doelkeeper Handschoenen Voor Elite Doelkeepers

Kleur

• Fluo geel, electrisch blauw en zwart

Materiaal

• Roll cut

• Verwijderbare Fingerspine+ bescherming en mobiliteit

• Verstevigde duim

• Geschikt voor alle weersomstandigheden

•4mm latex UltiGrip palm met siliconen inner-grip print

• Ontworpen voor optimum grip, comfort en absorptie

• Dikke latex bovenrug en Flexfit rubberen punch zones

• 3D Air Mesh body en gelamineerd comfortschuim

• Polsband voor een comfortabele pasvorm

• Wordt standaard geleverd met een handige draagtas

Maten

• Beschikbaar in maat 7 (large jeugd), 8 (small volwassenen), 9 (medium volwassenen), 10 (large volwassenen) and 11 (extra large volwassenen)

Let op: Dit product is om hygiënische redenen niet retourneerbaar, dit heeft geen invloed op uw wettelijke rechten.

Deze Elite Doelkeeper Handschoenen Zijn Extra Helpende Handen Tijdens De Wedstrijd

Eens de verdediging omzeild, is het aan de keeper om het voetbaldoel leeg te houden. Deze FORZA Mondo Doelkeepers Handschoenen zijn ontworpen conform de strengste kwaliteitsnormen zodat ze assisteren de bal met gemak uit het doel te houden. Legendarische keepers zoals Oliver Khan en Gianluigi Buffon gebruikten ook enkel de beste goalie handschoenen en nu kan jij ook de trotse eigenaar worden van een paar van deze elite doelkeeper handschoenen voor professionele spelers.

Niemand zal om je heen kunnen kijken - het ontwerp in fluo geel, blauw en zwart zal ongetwijfeld de aandacht trekken van elke aanvaller die voet zet in jouw penalty box. De handschoenen zijn ontworpen voor optimale prestaties in alle weersomstandigheden en zullen je helpen, zelfs op regenachtige winteravonden, de bal uit jouw doel te houden. Spitsen zullen vrezen jouw terrein te betreden als ze weten dat ze het moeten opnemen tegen deze hoogwaardige en duurzame FORZA Mondo Doelkeeper Handschoenen.

Wijd uitgestrekte handen kunnen vaak het verschil maken tussen een misser en een mooi uitgevoerde save. Met de bijzonder innovatieve UltriGrip palm en een binnenhandgreep van silicium zorgen deze handschoenen voor optimale grip, comfort en absorptie telkens je in actie schiet. De professionele Flexfit rubberen punch zone van professionele kwaliteit zorgt ervoor dat je jouw tegenstander voor schut kan zetten zonder blessures op te lopen. Deze keepershandschoen van topkwaliteit is ontworpen met bescherming en comfort voor ogen en de dikke latex achterkand vermindert de slijtage die je in de loop van een seizoen oploopt.

Met een 3D Air Mesh body van premium kwaliteit zullen je handen voldoende luchtstroom krijgen tijdens de wedstrijd voor optimaal comfort, terwijl de kwaliteit wrap-around polsband garant staat voor een goede en stevige pasvorm. Verkrijgbaar in de maten van 7 tot 11 en geleverd met een draagtas voor het volledige pakket. Dit zijn ongetwijfeld de beste handschoenen voor elite level keepers.

Doelkeeper Handschoen Maattabel - Afmeting Van De Basis Van De Pols Tot De Vingertoppen

Doelkeeper Handschoen Maat Afmetingen Maat 7 (Large Jeugd) 7.2in (18.2cm) Maat 8 (Small Volwassenen) 7.6in (19.4cm) Maat 9 (Medium Volwassenen) 8in (20.4cm) Maat 10 (Large Volwassenen) 8.5in (21.5cm) Maat 11 (XL Volwassenen) 8.9in (22.6cm)

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven