Expresverzending Wacht minder, speel meer

FORZA PLATTE MARKEERSCHIJVEN [ALLE KLEUREN]

(4)
Pakket van 10 FORZA 7inch Platte Markeerschijven gemaakt van stevig PVC, perfect voor elke ondergrond binnen en buiten. Verkrijgbaar in 7 levendige kleuren, inclusief draagtas.
 

Vaak samen gekocht

Geen Onderbrekingen Meer Tijdens De Training met Forza Platte Markeerschijven

 • Rubberen Vlakke Training Markeerschijven | Voetbal Platte Markeerschijven

  Ultieme Grip op Alle Oppervlaktes

  Superzachte PVC-samenstelling biedt uber-sterke grip op gladde oppervlakken. Platte schijfmarkeringen zijn perfect voor training op indoor, astroturf of op het water gebaseerde pitches.

 • Rubber Spot Markeerschijven Voor Voetbaltraining | Platte Markeerschijven

  Geef Spectaculaire Trainingen

  Deze platte markeerschijven zijn ontworpen om ononderbroken trainen mogelijk te maken en geeft de clubtrainers het perfecte materiaal om jouw spelers te trainen op speelformaties en teamopstelling.

 • Flat Rubber Sports Markers | Flat Training Marker Discs

  Hi-Vis Training Markeerschijven

  Met 7 heldere kleuren om uit te kiezen, zorg je er altijd voor dat jouw spelers precies weten waar ze moeten zijn, hoe slecht de weersomstandigheden ook zijn.

Afmetingen

 • Diameter: 7” (17.5cm)
 • 10 Platte Markeerschijven per pakket

Kenmerken

 • Draagtas voor 20 schijven inbegrepen
 • In zachte PVC voor een goede grip op elk oppervlak
 • Zwaar en dik ontwerp zodat ze niet weggeblazen worden door de wind
 • FORZA branding voor extra gewicht en kwaliteitsgarantie

Diversen

 • Kleuren: Rood, Blauw, Wit, Roze, Fluo Oranje, Fluo Geel, Fluo Groen
 • Het pakket met verschillende kleuren bevat 2 rode, oranje, gele, groene en blauwe markeerschijven.
 • 100% weerbestendig en kan in alle omstandigheden gebruikt worden
Organiseer Het Trainingsveld Met Deze Opvallende, Anti-Slip Platte Markeerschijven

FORZA Platte Markeerschijven zijn de ultieme tools voor de trainers om het terrein af te bakenen tijdens de opwarming en specifieke training drills. Ze zijn verkrijgbaar in een assortiment ultra zichtbare fluo kleuren en maken het de trainer bijzonder gemakkelijk om zich op de kern van de zaak te focussen.

Op kunstmatige en indoor terrreinen kunnen kunststof kegels vaak door het glad oppervlak van plaats schuiven. Een enkele tik door een verdwaalde pas of een plotselinge windvlaag en de focus van jouw team wordt verplaatst naar het achterna jagen van de schijven op het veld. Deze vlakke markeerschijven van hoge kwaliteit zijn gemaakt van een zacht en gripvast PVC waardoor ze een rubberachtig gevoel hebben en ze niet bewegen als ze door een bal of voet geraakt worden. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor actieve voetbaltrainingen waar de vlakke schijven stevig op de grond blijven nadat het trainingsveld afgebakend is.

Deze vlakke markeerschijven zijn gemaakt uit hoogwaardig materiaal, dik en bijzonder duurzaam waardoor ze zowel indoors als outdoors kunnen gebruikt worden zonder te worden weggestoten of weggeblazen door de wind. De soepele, vlakke markeerschijven zijn eveneens bijzonder slijtvast en zullen niet breken of vervormen waardoor ze lange tijd dienst kunnen leveren op jouw trainingsterrein.

Bij Net World Sports weten we dat de veiligheid van jouw spelers op de eerste plaats komt. Deze anti-slip vlakke markeerschijven met stevige grip verminderen het risico op uitglijden en struikelen en houden het terrein veilig tijdens de wedstrijden en training.

Elke schijf heeft het FORZA label zodat je er altijd van op aan kan dat je trainingsmateriaal van hoogwaardige kwaliteit in huis haalt. Met een handige draagtas met capaciteit van 20 zullen deze FORZA Platte Markeerschijven een essentieel onderdeel gaan uitmaken van jouw rugby-, hockey-, basketbal- of voetbaltrainingsmateriaal.

OPGELET - Het pakket van 10 multi-gekleurde variaties bevatten 2 rode, oranje, gele, groene en blauwe schijven.

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven