Expresverzending Wacht minder, speel meer

FORZA Training Volleybal - Maat 5

(3)
Lichtgewicht maat 5 FORZA Training Volleybal, perfect voor trainingssessies en gebuik op scholen. Deze trainingsbal voelt zacht aan en is ideaal voor training van het blokken.
 

Vaak samen gekocht

Professional Quality Training Volleyball To Improve Your Skills

 • FIVB Gereglementeerde Training Volleybal

  Voldoet Aan De Reglementen!

  Deze maat 5 training volleybal voldoet aan de FIVB-reglementering voor afmetingen zodat je kan trainen als de professionals. 

 • Training Volleybal Voor Clubs & Recreatief Gebruik

  Perfectioneer Jouw Techniek

   Onze hoogwaardige beachvolleybal is een geweldige aanvulling op uw volleybaluitrusting. De bal is ontworpen om je te helpen je spike and block shots te perfectioneren. 

 • Kunstlederen Beach Volleybal

  Kunstleder Met 18 Panelen

  Deze training volleybal bestaat uit 18 panelen en is gemaakt uit kunstleder dat de bal altijd in een mooie ronde vorm houdt. 

Materiaal:

 • Kunstleder
 • Latex Blaas

Gewicht: 

 • 210g

\Maat:

 • Gereglementeerde FIVB Maat 5 Training Volleybal

 

 

Deze FORZA Maat 5 Training Volleybal is perfect voor Scholen & Training Op De Club!

Oefen zoals de profs met onze FORZA Training Volleybal maat 5. Deze is ontworpen om te voldoen aan de officiële gewichtsvoorwaarden van de FIVB voor volleybal. Je aanvallers zullen de perfecte opslag kunnen aanleveren met deze zachte en lichtgewicht maat 5 trainingsbal. Laat je niet inpakken door een inferieure trainingsbal te kiezen - haal de FORZA trainingsvolleybal naar jouw terrein en pluk de vruchten van je keiharde training. De grootste volleybalsterren zoals Karch Kiraly en Randy Stoklos brachten eveneens uren door op uren op het trainingsveld om hun vaardigheden te perfectioneren. Deze FORZA maat 5 volleybal is dan ook de perfecte trainingsbal voor diegenen die de in de voetsporen van deze sterren willen stappen en de benodigde tijd en inspanning op het trainingsveld willen leverren. Perfect voor volleybaltraining voor zowel beginners als degenen die al wat meer training achter de kiezen hebben is dit de ideale trainingsbal om u zal assisteren de moeilijkste slagen te beheersen. Dankzij het ontwerp van synthetisch leer is deze maat 5 volleybal ontworpen voor maximale duurzaamheid en om een oneindig aantal uren te trainen ​​terwijl de bal toch zacht aanvoelt. Deze trainingsbal zorgt ervoor dat je professioneel kan trainen. Door deze fantastische trainingsbal in je volleybaloefeningen te gebruiken, zal je de vaardigheden van je spelers verder perfectioneren.

De speciaal vervaardigde lichtgewicht 18-paneel buitenkant van deze maat 5 bal helpt de vorm van de bal langer te behouden en zorgt voor een opmerkelijke levensduur, waardoor het een populaire trainingsbal is voor scholen en volleybalfaciliteiten. Perfect voor alle aspecten van een volleybaltraining, van spiking tot blokkeren. Deze zachte en duurzame maat 5 volleybal zal je blijven vergezellen terwijl je je langzaam maar zeker naar de top begeeft. 

 

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven