Expresverzending Wacht minder, speel meer

Number Kubb Kegelspel Set

Een volledig pakket van 12 genummerde kegels en een werpstok voor een spannend partijtje Number Kubb, geleverd in een hoogwaardige draagtas.
 

Vaak samen gekocht

Harrier Outdoor Skittles Set – Deluxe Wooden Garden Game

Materiaal:

 • 12 dennenhouten kegels van topkwaliteit genummerd van 1 tot en met 12.
 • Inclusief 1 hardhouten werpstok.
 • Ul>

  Overig: strong> h3> Geleverd met een luxe en zware draagbox. Ontworpen en afgewerkt in Groot-Brittannië. Net World Sports-merk. Ontworpen met permanente lasergeëtste nummers. Ul>

Een Origineel Spel Voor Volwassenen En Kinderen Dat Kritisch Denken Stimuleert

Dit Number Kubb Spel is het perfecte groepspel voor volwassenen en kinderen waarbij elke deelnemer probeert om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Elke speler kan makkelijk zijn score berekenen door het handig design met laser geprinte cijfers op de bovenkant van de hardhouten kegels. Dit leuke spel stimuleert hierdoor de numerieke vaardigheden van jonge spelertjes en is een leuke activiteit die kinderen helpt bij het aanleren van cijferen. Dit houten kegelspel is een perfecte aanwinst voor scholen, families en vrijetijdscentra.

 • Elke Number Kubb set bevat 12 hoogwaardige kwaliteit houten kegels.
 • De kegels zijn genummerd van 1 tot 12.
 • Met 1 werpstok.
 • Elke houten kegel meet ongeveer 15cm x 5.8cm terwijl de werpstok 22cm x 5.8cm is
 • Ontworpen met permanente lasergeëtste nummers.
 • Met een luxe houten Net World Sports draagbox.
 • Ontworpen en afgewerkt in Groot-Brittanië.

Naast het verbeteren van numerieke vaardigheden bevordert de Finska-set ook de motoriek, werptechniek en strategisch denken. Om ervoor te zorgen dat deze handige set makkelijk kan worden vervoerd en opgeslagen, wordt deze set van 12 hardhouten kegels en duurzame werpstok geleverd in een ruime en luxe draagbox.

De multifunctionele set heeft een Scandinavische oorsprong waar heel wat leuke spelletjes ontworpen werden, waaronder number kubb, Finska en Mölkky. Dit spel is de perfecte aanwinst voor gezinnen die op zoek zijn naar een veelzijdige en plezierige activiteit voor achter in de tuin.

Gemaakt van hoogwaardig hout voor ongelooflijke duurzaamheid en veerkracht. Elke kegel is gemaakt uit stevig hout zodat ze altijd mooi rechtop en in positie blijven staan op elk oppervlak. Het hout is bijzonder slijtvast zodat de kegels geen schade ondervinden door het werpen van het meegeleverde stokje.

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven