Expresverzending Wacht minder, speel meer

Volleybalpalen - Met Grondhouders

Deze volleybalpalen met grondhouders zijn de perfecte aanwinst voor sportzalen waar vaak volleybal gespeeld wordt. Voeg optioneel een Volleybalnet toe voor een volledig pakket!
 

Vaak samen gekocht

Volleybalpalen Met Grondhouders - Onmisbaar Volleybaluitrusting!

Maat

• 50mm Diameter Palen In Staal

• 18in (45cm) grondhouders inbegrepen

Hoogte

• 2.4m / 8ft

Gewicht

• 45kg / 99 lbs

Kleur

• Blauwe Poedercoating

Standaard

• Voldoet aan BSEN: 1509

Topkwaliteit Volleybalpalen Met Optioneel Net

Onze volleybalpalen met grondhouders zijn perfect voor sportcentra of clubs die een gebruiksvriendelijke installatie wensen. Voltooi je indoor of outdoor volleybal systemen met deze fantastische volleybalpalen met grondhouders. 

De volleybalpalen zijn veelzijdig en handig en kunnen eenvoudig uit de grondhouders worden verwijderd om ruimte vrij te maken. Door hun eenvoudige opslag zijn ze een bijzonder geschikte optie voor verschillende sportfaciliteiten.

Doppen zijn inbegrepen in het pakket om de grondhouders te beschermen tegen verstopping of interne schade wanneer uw volleybalpalen worden verwijderd en niet in gebruik zijn. 

Wanneer u de juiste volleybalpalen kiest die aan uw behoeften voldoen, is het belangrijk dat ze van de allerbeste kwaliteit zijn. Deze uitzonderlijke volleybalpalen voldoen aan de FIVB-voorschriften en helpen je te trainen en te spelen zoals de profs.

Waarom maakt u het pakket niet compleet door ons topkwaliteit volleybalnet toe te voegen aan uw volleybalpalen in het lijstje essentials hierboven? Het enige dat je nodig hebt is een groepje trainingsmaatjes om in volle volleybalactie te schieten!

 

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven