Expresverzending Wacht minder, speel meer

TERUGVERENDE VOETBAL VRIJETRAP POPPEN [PAKKET VAN 3]

(3)
Pakket van 3, hoogwaardige 5ft draagbare voetbal poppen ideaal voor de vrijetrap training! Ontworpen op slalom palen die terug in positie veren als ze door de bal geraakt worden zodat je je geen zorgen hoeft te maken over een gemiste vrijetrap! Wordt geleverd met een draagtas voor de poppen. Een tas voor de palen kan afzonderlijk besteld worden in de essentials hieronder.
 

Vaak samen gekocht

Geveerde voetbal vrijetrap poppen [3 pack]

Kenmerken

Kenmerken

  • Hoogte: 5ft | 1.5m
  • Slalom paal dikte: 25mm

Materialen

  • Vrijetrap pop lichaam: Ultra duurzaam gaastextiel
  • Slalom palen: Onbreekbaar plastic

Diversen

  • Perfect voor vrijetrap training
  • Kan ook gebruikt worden voor het oefenen van dribbelen
  • Door de spiraalveren onderaan elke paal kunnen de dummies terugveren in positie
  • Draagtas inbegrepen voor eenvoudige opslag en transport
  • Geschikt voor zachte ondergrond
BEREIK PERFECTIE NET ZOALS PIRLO MET DEZE POP-UP VRIJETRAP DUMMIES

De bal op en over de voetbalmuur heen krijgen maar laag genoeg om onder de dwarsbalk te blijven vliegen is een subliem stuk vaardigheid dat veel tijd op het trainingsveld vraagt. Deze 5ft vrijetrap poppen vormen de perfecte muur en met deze muur en een tas met voetballen zal je na stevig trainen vast en zeker in staat zijn bovenhoek regelmatig vinden. Maak je trainingssessies zo realistisch mogelijk en stel je spelers op om vrije trappen over deze pop-upmuur te krijgen. Jouw spelers zullen ongetwijfeld klaar gestoomd zijn om op de dag van de wedstrijd ook onder druk te presteren.

Maar je kan deze voetbal poppen natuurlijk ook voor andere drills gebruiken. Stel ze strategisch op als verdedigers van de tegenpartij en train jouw spitsen op behendigheid en drills om de verdediging snel te omzeilen en het winnende doelpunt te maken.

De vrijetrap poppen zijn gemaakt uit licht maar bijzonder duurzaam gaas. Elke vrijetrap pop wordt geleverd met een paar 25mm diameter onbreekbare geveerde slalom palen die heel eenvoudig terugveren telkens jouw spitsen de muur in plaats van het net geraakt hebben!

OPGELET - De vrijetrap poppen zelf worden geleverd met een beschermende draagtas, voor de slalompalen kan de draagtas afzonderlijk besteld worden.

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven