Expresverzending Wacht minder, speel meer

Containernetten [Ultra-Stevig]

(1)
Ultra-stevige containernetten beschikbaar in 5 maten. De meest betrouwbare en duurzame methode voor het beveiligen van containerladingen en cargo. Inclusief 1 jaar garantie.
 

Vaak samen gekocht

Afmetingen

  • Containernet maat: 8ft x 5ft (2.4m x 1.5m); 12ft x 8ft (3.6m x 2.4m); 15ft x 9ft (4.5m x 2.7m); 18ft x 12ft (5.5m x 3.6m); 24ft x 12ft (7.3m x 3.6m)
  • Dikte Touw: 3mm (1/8”)
  • Maaswijdte: 48 mm

Eigenschappen

  • Gemaakt van zwaar touw
  • 100% weerbestendig, dus geschikt voor buitengebruik
  • Inclusief trekkoorden om het net veilig op zijn plaats te houden
  • Beschikt over een breeksterkte van de draad van ongeveer 130 kg

Diversen

  • Al onze Ultra-stevige containernetten worden standaard geleverd met 1 jaar garantie, we zijn er echter 100% van overtuigd dat deze supersterke versie veel langer meegaat!
ONVERSLAANBARE STEVIGHEID & BETROUWBAARHEID - ONZE STEVIGSTE CONTAINERNETTEN

Deze containernetten zijn onze beste en meest duurzame versie tot nu toe - verbeterde netten met industriële sterkte om uw skips en containers veilig te beveiligen of om de inhoud van vrachtwagens en trailers tijdens transport stevig te bevestigen.

Of u nu in de transportsector werkt en regelmatig goederen of afval moet vervoeren, of dat u naar een nieuw huis verhuist of gewoon op zoek bent naar het vervoer van afbraakmateriaal, vertrouw op Net World Sports skipnetten om ervoor te zorgen dat uw lading stevig is vastgezet en klaar is voor transport. Het volledige pakket bevat kabelbinders en een 100% weerbestendig, 3 mm zwaar touw. P>

Wanneer u bij Net World Sports koopt, kan u er zeker van zijn dat u apparatuur van de beste kwaliteit voor de beste prijs koopt, en dit containernet is niet anders. We zijn er zo zeker van dat u tevreden zult zijn met de kwaliteit van uw nieuwe net, dat we standaard een garantie van 1 jaar hebben toegevoegd, hoewel we weten dat u deze niet nodig zult hebben!

Met een breed scala aan containernetten voor uw vrachtwagen, container of trailer bieden wij de perfecte oplossing voor uw behoeften. Kies uit netten variërend van klein tot groot en we staan ​​sneller voor u klaar dan u voor mogelijk hield, dankzij onze sensationeel snelle bezorgopties.

Super sterk en super betrouwbaar, industriële netten, vrachtwagennetten en containernetten van Net World Sports zijn de beste die u zult vinden!

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven