Expresverzending Wacht minder, speel meer

Weerstandsbanden (Pakket van 4)

(4)
Set van 4 weerstandsbanden elk met een verschillende dikte voor een gevarieerde training. Ideaal voor krachttraining, fysiotherapie en het verbeteren van flexibiliteit. Bandkleuren zijn blauw, geel, rood en zwart. Inclusief beschermende opbergtas.
 

Vaak samen gekocht

1.1mm tot 0.5mm Platte Weerstandsbanden met Draagtas

Afmetingen:

 • Weerstandsbanden zijn 50 mm (2 inch) breed en hebben een lus van 500 mm
 • Weerstandsbanden dikte: zwaar (blauw) 1,1 mm, medium (geel) 0,9 mm, licht (rood) 0,7 mm, extra licht (zwart) 0,5 mm

Materialen:

 • Vervaardigd uit TPE (thermoplastisch elastomeer)
 • Platte banden maximaliseren opslagruimte.

Diversen

 • Bevat 1 x blauwe band, 1 x gele band, 1 x rode band 1 x zwarte band
 • Geleverd met een beschermende tas met koord.
 • Kenmerken Net World Sports-logo

Let op: Dit product is om hygiënische redenen niet retourneerbaar, dit heeft geen invloed op uw wettelijke rechten.

Zwaar, Medium, Licht en Extra Licht Met Kleurcode Weerstandsbanden

Voeg extra intensiteit toe aan uw trainingen en trainingssessies met deze set van vier kleurgecodeerde fitnessweerstandsbanden, die allemaal kunnen worden opgeslagen in de meegeleverde draagtas met trekkoord. Of u van plan bent om conditiebanden te gebruiken voor krachttraining, fysiotherapie of rekoefeningen, uw trainingen worden meer de moeite waard wanneer u deze toevoegt aan uw trainingsregime.

 • Set van vier gekleurde weerstandsriemen voor extra weerstand tijdens trainingen, krachttraining, fysiotherapie en revalidatie.
 • Variërende weerstandsbanddikte inclusief blauw 1,1 mm dik, geel 0,9 mm, rood 0,7 mm zwart is 0,5 mm om verschillende weerstandsniveaus te creëren.
 • Elke platte band is 50 mm (2 inch) breed met een lus van 500 mm voor een grote verscheidenheid aan oefeningen.
 • Vervaardigd uit duurzaam TPE (thermoplastisch elastomeer) zullen de stretchbanden na gebruik terugkeren naar hun oorspronkelijke vorm.
 • Opbergtas met trekkoord inbegrepen.

Vervaardigd uit hoogwaardig TPE-plastic zullen onze 50 mm (2 inch) weerstandsbanden na gebruik altijd terugkomen in hun oorspronkelijke vorm dankzij de elastische eigenschappen van TPE. De duurzame weerstandsbanden hebben een lus van 500 mm waarmee u de effectiviteit kunt vergroten van een breed scala aan trainingsdrills.

De zwaarste van de veelkleurige fitnessbanden is blauw met een dikte van 1,1 mm, gevolgd door de gele mediumband op 0,9 mm, licht, rood is 0,7 mm en extra licht, zwart is 0,5 mm. De verschillende diktes stellen je in staat om geleidelijk je kracht op te bouwen en verschillende delen van je lichaam te trainen tijdens sportschooltrainingen, Pilates en yoga. Trainingsbanden zijn ook een geweldig revalidatie instrument. De versterkingsbanden kunnen worden gebruikt om hamstrings, gewrichten, grote en kleine spiergroepen aan te pakken, wat ideaal is voor fysiotherapiesessies gericht op het verbeteren van mobiliteit of flexibiliteit.

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven